O RESORTU

Objawa

Dragi cijenjeni gosti, imajte na umu da,

zbog kraja sezone stupaju na snagu sledeće promene:

1. Restoran Terramar biće zatvoren od 25. septembra 2023. do daljnjeg;

2. Beach Club će se zatvoriti 1. oktobra 2023.;

3. Zajednički bazen kod restorana Terramar biće zatvoren 15.10.2023.

Harmony level cover

NOVI STEPEN HARMONIJE

Ānanti Resort, Rezidencije i Plažni klub,luksuzno utočište sa pet zvjezdica, je jedino stambeno naselje u Crnoj Goriovog tipa sa velikim izborom nezavisnih vila.

Kao član vodećih hotela svijeta, njegovalokacija pruža gostima lak pristup čitavoj crnogorskoj obali kao i autentičnim gradovima,istorijsko-kulturnim mjestima i predivan susret sa ljepotama Crne Gore.

Location cover

LOKACIJA

Ānanti je smješten u srcu Budvanske rivijere, u osamljenoj uvali Reževići. Smješten u netaknutoj prirodnoj okolini i ušuškan na uzvišenjima Jadranske obale, resort otkriva neprekidan pogled na more sa zalascima sunca koji se tope iznad horizonta.

Villas cover

SMJEŠTAJ

Resort pruža izbor od četrnaest luksuznih apartmana smještenih na dva krila-Shanti i Ananti – kao i osam nezavisnih vila upotpunjenih stilskim enterijerom koji kombinuje moderan azijski i srednje-istočni stil sa klasičnim mediteranskim komponentama. Svaka rezidencija je dizajnirana do najfinijih detalja da ponudi svim jedinicama spektakularane poglede na otvoreni Jadran.

ZOAN cover

KUHINJA

Glavni kuvar Ānanti je kreator izvrsnih mediteranskih jela. Zajedno sa svojim talentovanim timom osmišljava menije doručka, ručka i večere, u kojima se ističu crnogorski i svetski motivi. Restoran, koji se može pohvaliti zapadnim pogledom na more sa terase, će biti otvoren svakodnevno za goste resorta i ostale goste.Uz svježu morsku ribu i druge plodove mora iz Jadrana kao i sastojke iz Crne Gore i svijeta, restoran će upotpuniti svoje sezonske menije sa izborom vrhunskih vina iz svjetskih i domaćih podruma kao i lokalnim tradicionalnim pićem, rakijom.

Beach club cover

PLAŽNI KLUB NA PRIVATNOJ PLAŽI

Zbog svog položaja, Ānanti plažni klub na privatnoj plaži samo je za goste resorta. Ekskluzivna plaža omogućit će gostima da se opuste ili iskuse vodene aktivnosti, dok će bar i mediteranski grill restoran nuditi šampanjac, koktele i svježe pripremljene opcije laganog menija dok gosti uživaju u jadranskom suncu.

SPA & Wellness cover

RENOMIRANI SPA I Wellness

Novi Spa u Ānanti Resort-u, upadljivog i savremenog dizajna, smješten blizu obale, pruža mirno mjesto u kojem će tijelo i duh doživjeti perfektnu harmoniju. Spa pruža portfolio holističke revitalizacije i usluge detoksikacije uključujući vruće bazene, đakuzi, saune i turska kupatila. Programi fototerapije i sonoterapije, ekskluzivno osmišljeni za Ānanti, koji će pored ostalog pružiti i tretmane ljepote. Potpuno opremljena fitnes sala će obezbijediti da održite režim vježbanja i potražite stručnu podršku resort fitnes profesionalca, dok otvorene terase imaju prednost pogleda na more.

DJEČJI KLUB

Dobrodošli u Ānanti Dječji klub : kreativni i razvojni prostori isključivo za djecu. Naši mali gosti i tinejdžeri moći će se zabaviti, odabrati aktivnost prema svojim interesima i uroniti u vlastite uzbudljive avanture. Ovdje djeca uživaju u slobodi i radosti interaktivnih igara,sklapaju nova prijateljstva i stvaraju trenutke ugodnih uspomena, dok roditelji svoje slobodno vrijeme provode na prekrasnoj Jadranskoj obali.