O Resortu

Novi stepen harmonije

Ānanti Resort, rezidencije i plažni klub, luksuzno utočište sa pet zvjezdica, je jedino stambeno naselje u Crnoj Gori ovog tipa sa velikim izborom nezavisnih vila.

Lokacija

Ānanti je smješten u srcu Budvanske rivijere, u osamljenoj uvali Reževići. Smješten u netaknutoj prirodnoj okolini i ušuškan na uzvišenjima Jadranske obale, resort otkriva neprekidan pogled na more sa zalascima sunca koji se tope iznad horizonta.

Smještaj

Resort pruža izbor od četrnaest luksuznih apartmana smještenih na dva krila-Shanti i Ananti – kao i osam nezavisnih vila upotpunjenih stilskim enterijerom koji kombinuje moderan azijski i srednje-istočni stil sa klasičnim mediteranskim komponentama. Svaka rezidencija je dizajnirana do najfinijih detalja da ponudi svim jedinicama spektakularane poglede na otvoreni Jadran.

Kuhinja

Glavni kuvar Ananti je kreator izvrsnih mediteranskih jela. Zajedno sa svojim talentovanim timom osmišljava menije doručka, ručka i večere, u kojima se ističu crnogorski i svetski motivi. Restoran, koji se može pohvaliti zapadnim pogledom na more sa terase, će biti otvoren svakodnevno za goste resorta i ostale goste.Uz svježu morsku ribu i druge plodove mora iz Jadrana kao i sastojke iz Crne Gore i svijeta, restoran će upotpuniti svoje sezonske menije sa izborom vrhunskih vina iz svjetskih i domaćih podruma kao i lokalnim tradicionalnim pićem, rakijom.

KLUB NA PLAŽI I PRIVATNA PLAŽA

Zbog svog položaja, ekskluzivni Ananti KLUB NA PLAŽI I PRIVATNA PLAŽA samo je za goste resorta. Ekskluzivna plaža omogućit će gostima da se opuste ili iskuse vodene aktivnosti, dok će bar i mediteranski grill restoran nuditi šampanjac, koktele i svježe pripremljene opcije laganog menija dok gosti uživaju u jadranskom suncu.

Wellness i Renomirani Spa

Novi Spa u Ānanti Resort-u, upadljivog i savremenog dizajna, smješten blizu obale, pruža mirno mjesto u kojem će tijelo i duh doživjeti perfektnu harmoniju. Spa pruža portfolio holističke revitalizacije i usluge detoksikacije uključujući vruće bazene, đakuzi, saune i turska kupatila. Programi fototerapije i sonoterapije, ekskluzivno osmišljeni za Ānanti, koji će pored ostalog pružiti i tretmane ljepote. Potpuno opremljena fitnes sala će obezbijediti da održite režim vježbanja i potražite stručnu podršku resort fitnes profesionalca, dok otvorene terase imaju prednost pogleda na more.