NEKRETNINE

KOLEKCIJA VILA REZIDENCIJA

Ānanti Resorts pruža ekskluzivni izbor trosobnih i četvorosobnih vila, svaka pažljivo dizajnira i obogaćena sa 100% panoramskim pogledom, privatnim bazenima, sa više nadkrivenih terasa i bogatim dekorativnim baštama. Ānanti vile su smještene u dva zbijena reda, sa prostranim mediteranskim baštama, vozilom i pješačkom stazom koja vodi do privatne plaže i Plažnog kluba. Sa desne strane kompleksa, Wellness i Spa centar objezbjeđuju predah vlasnicima i posjetiocima, dok je u sjevernoj strani resorta smješten glavni ulaz sa elegantno opremljenom recepcijom, restoran À la carte, kafeterija i bazen.

Signature Vila

Predstavljamo Vam novi nivo spokojstva

Prostrane i luksuzne, dnevne sobe predstavljaju ukras ovih kuća koje mame. Pogled na Jadran sa terasa koji oduzima dah pruža jedinstveno platno sa zalaskom sunca koje obogaćuje svaki dom.

Delux Vila

Za idilično mediteransko ljeto

Raskošni dom daleko od kuće, sa elegantno namještenim baštama i osvijetljenim dnevnim sobama, služi za delux odmor. Umjereno sunčanje i ponude privatnog bazena Vam nude predah od ljetnje vrućine u komforu Vaše sopstvene vile.

Adriatik Vila

Regionalni karakter i mir tokom čitave godine

Dizajnirana da okružuje centralno smještenu dnevnu sobu, otvorenog tipa i osvijetljenu, koja neprimjetno spaja trpezariju i kuhinju namijenjena je za ugodan i moderan život.

Ānanti Vila

Dizajn i harmonija sa prirodom

Lukusuzne, četvorosobne Ānanti vile pružaju izdašne prostore za boravak sa ekskluzivnim prostranim bazenima za dodatni privatni luksuzni doživljaj. Podignute na četiri nivoa, Ānanti vile predstavljaju suštinu dizajna koji se skladno uklapa u svoje prirodno okruženje.

Residental cover 1

REZIDENCIJALNE PRILIKE

Ānanti luksuzne priobalske vile predstavljaju vrijednu investiciju u nekretnine Mediterana, sa trosobnim i četvorosobnim apartmanima za goste koji su pogodni za savremeni život. Svaka od jedinica resorta sa pogledom na more ima privatne bazene, usluge hotela sa 5 zvjezdica, pouzdanog domara, očaravajući pogled na more i planine, i pažljivo je dizajnirana da upotpuni zadivljujuće prirodno okruženje Budvanske rivijere i da pruži našim vlasnicima i gostima dodatni luksuz, u samom srcu crnogorske obale.

IMOVINA I IZDAVANJE

Mi nudimo vlasnicima usluge menadžmenta za kupovinu i izdavanje, kako bi se uvjerili da će njihova jedinica biti sigurna dok obezbjeđuje regularan prihod. Svaka brendirana rezidencija uživa direktan pristup sadržajima i uslugama Ānanti Resort-a, hotela sa 5 zvjezdica. U skladu sa condo konceptom hotela, Ānanti nudi preuzimanje bez gužve, sa menadžment timom koji u kompleksu posvećeno brine o održavanju i administraciji zahtjeva vezanih za zakup. Vlasnik može da uživa u profitu od investicije kroz povoljnosti programa za izdavanje, dok se ujedno može koristiti rezidencijom na zahtjev i zadržati pravo na prodaju u bilo koje vrijeme.

Ownership benefits cover

BENEFITI VLASNIŠTVA

Kolekcija koju čini osam priobalskih vila, sa mogućnošću prodaje i iznajmljivanja, pedantno dizajniranih da stvore balans i harmoniju, nadahnjuju Vas da obgrlite spoljašnji svijet, bogatu crnogorsku kulturu, odmorite se i budete privilegovani da o Vama brine naše predano i pažljivo osoblje.

VAŠ CRNOGORSKI DOM

Sa jedinstvenom panoramom i daleko od Vaših svakodnevnih obaveza, Vaš crnogorski dom je ušuškan između maslinovog drveća, pješčanih obala i tamnih crnogorskih planinskih grebena koji oduzimaju dah.

SIGURNA INVESTICIJA

Prije nekoliko godina Crna Gora je postala krajnje atraktivna destinacija za svjetske investitore, turističke influensere sa istančanim ukusom i vlasnike kuća visokog profila. Zahvaljujući zapaženom održivom razvoju i političkoj stabilnosti otvara vrata poslovnom okruženju sa konkurentnim poreskim režimima, među najatraktivnijim u Evropi. Kao član NATO alijanse od 2017.godine, na putu do članstva u EU do 2025.godine, ova mala zemlja je na korak do krupnih promjena u svijetu elitnog turizma i ima optimističnu budućnost.

ĀNANTI POVEZANOST

Samo par sati leta dijeli ovu državu od glavnih Evropskih gradova, pa Crna Gora ima na usluzi tri međunarodna aerodroma-Tivat, Podgorica i Dubrovnik. Sa druge strane, samo je nekoliko sati putovanja brodom udaljena od nekih najpopularnijih mediteranskih plovidbenih terena. Lako dostupan, Ānanti Resort pruža vrhunac luksuza smještenog u autentičnom okruženju crnogorskih maslinjaka, sa zadivljujućim pogledom na Jadransko more.

KULTURNO BLAGO

Bogato kulturno blago se odražava na starinsku arhitekturu, autentične kuhinje i predivno sačuvane atrakcije. Od starih gradova okruženih zidinama sa buticima smještenim u kamenim kućicama i pijacama, do elegantnih muzeja, galerija i obiljem vjekovima starih crkvi i manastira, Crna Gora pruža posmatraču raznolik svijet otkrića.

NEIZREČENA PRIRODNA LJEPOTA

Poznata po osamljenim ostrvima, divnim plažama i tirkiznoj obali, Crna Gora se smatra čistim, neotkrivenim i netaknutim draguljem Evrope. Slana voda Jadrana je blagostanje za plivače, ronioce i moreplovce dok spektar planina u unutašnjosti, ravnica i prirodnih rezervata, vodopada, luka, zaštićenih vrsta flore i faune, pruža čast za strastvene planinare. Sa pet predivnih Nacionalnih parkova koji pružaju bogastvo iskustva u prirodi, gosti i vlasnici kuća mogu priuštiti sebi odmor od ljetnjih vrućina na sjeveru.

AVANTURA I STIL ŽIVOTA

Od Budvanskog maskenbala do Bokeških noći u venecijanskom Kotoru, muzičkih festivala, koncerata, sportskih događaja, uličnih umjetnika i gostoprimnih scena sa obrocima koje volite, Crna Gora pruža iskustva za razne stilove života, dok Vas sa druge strane aktivnosti na vodi tjeraju da krenete na veslanje, jedrenje i paraglajding i tako upotpunite inače holistički i miran crnogorski odmor.

PRIVILEGIJE VLASNIKA

Miran dom daleko od kuće sa dodatnimsadržajima i posebnim benefitima za vlasnike kuća

SPECIJALNE PONUDE

Iskoristite bogastvo popusta na usluge i programe resorta

PRIORITET PRISTUPA

Uživajte u eksluzivnom benefitu koji nosi status vlasnika kuća pri rezervaciji za restorane resorta, događaje i ostalo.

TRANSPORT

Iskoristite 24-časovnu ponudu transporta prtljaga u okviru resorta – pozivomobezbijedite da budete prevezeni u roku od nekoliko trenutaka.

PLAŽNI KLUB

Uživajte u elegantnoj udobnosti i povoljnostima ekskluzivnog Plažnog Klub kompleksa, koji uključuje prodavnicu, boutique café, i direktan pristup privatnoj plaži resorta.

PRIJATELJI I PORODICA

Dijeljenje je sve, a zajedništvo je ključ. Vaši voljeni mogu takođe uživati u benefitima ekskluzivnih ponuda, uključujući prioritet pristupa, servis transporta i mnogo više.

WELlNESS PROGRAMI

Pored sunčanja, opuštanja i brčkanja u privatnom bazenu, gosti imaju pristup fitnes i holističkom režimu u sklopu wellness programa i časova vježbi u cilju osvježenja i podmlađivanja.

PRIVATNE BRENDIRANE KUĆE

Druga dimenzija luksuza Ānanti Resort, rezidencije i Plažni klub, luksuzno utočište sa pet zvjezdica, je jedini crnogorski kompleks ove vrste sa velikim izborom nezavisnih vila. Kao član vodećih hotela svijeta, njegova ekskluzivna lokacija pruža gostima lak pristup čitavoj crnogorskoj obali, autentičnim gradovima, istorijskim kulturnim mjestima i pruža dragocjene susrete sa crnogorskom ljepotom. Ponovno otvaranje resorta zakazano za maj 2023. pruža najnovije dodatke ovogodišnjem autentičnom mediteranskom resortu.

GARANTOVANI POVRAT ULAGANJA U INVESTICIJE

Vlasnici su pozvani da pristupe opcionom programu za izdavanje bazena, čime im je zagarantovano stvaranje profita dok im je jedinica još uvijek dostupna i održava je brendirani, luksuzan resort i posvećen gostoprimni menadžment.