Your message was sent successfully

Kontaktirajte nas

Molimo vas popunite obrazac dolje ili nas pozovite
+382 33 474 259
BOOK NOW

Nova jedinstvena znamenitost

“Dio Jadranske obale koji pripada Crnoj Gori je najčistiji dio Sredozemlja”

Jacques-Yves Cousteau

Kompleks Ānanti Resort, Residences & Beach Club je jedini deluks rizort sa 5 zvjezdica u Crnoj Gori koji nudi veliki broj jedinstvenih vila. Obuhvata ekskluzivne i prostrane vile i smještajne jedinice koje su upotpunjene obiljem sadržaja uključujući plažu, autentičan restoran azijske kuhinje, dječiji klub, SPA i fitnes centar – sve smješteno u neobičnoj i šarmantnoj uvali Reževići.

Inspirisana azijskim i bliskoistočnim luksuzom, suština rizorta od 5 zvjezdica je da pruži vrhunski užitak i sreću svim svojim rezidentima i gostima. Svaki korak putovanja u Ānanti, od prijavljivanja do odjavljivanja, je detaljno osmišljen kako bi ponudio bezbrižan i opušten boravak.

Ānanti je usredsređen na stvaranje nezaboravnih iskustava i sjećanja koje će gosti uvijek željeti ponovo da prožive i da im se vrate.

Arhitektura razvoja je projektovana do najsitnijih detalja, ističući lijepo i prirodno okruženje Reževića. Maslinjaci i parkovi koji okružuju rizort, plaže, nezaboravni prizori i nepostojanje saobraćaja unutar rizorta, sve to doprinosi najluksuznijem i najmirnijem mjestu za boravak i privlači klijentelu sa najistančanijim ukusom.

Oaza mira, prestiža i komfora

0

Vile

0

Bazeni

0

Stambene zgrade

0

Kvadratni metri životnog prostora

Želite da saznate više?

Za više informacija o kompleksu Ānanti Resort, Residences & Beach Club, pretražite našu web lokaciju klikom na dugme dolje kako biste dobili pristup slikama, specifikacijama i ostalom…

Kontaktirajte nas

Vaša poruka je uspješno poslata