“”

NOVI NIVO HARMONIJE

DOBRODOŠLI U ANANTI

Ananti Resort, Rezidencija i Plazni bar je resort sa 5 zvjezdica koji se nalazi u Crnoj Gori, pruža veliki izbor zasebnih vila i luksuznih apartmana. Obuhvata ekskluzivne i prostrane vile i rezidencije istaknute zbog mnoštva sadržaja kao sto je TerraMar Restoran, Panorama Caffe i SPA i Wellness, sve ušuškano u jedinstvenu i privlačnu uvalu Reževići.

RESTORANI

Miris mora, šum valova i ukus svježe ulovljene ribe i sezonskih sastojaka iz Crne Gore i svijeta.

TerraMar Restoran je savršeno mjesto na kojem možete doživjeti more dok sjedite za stolom i uživate u izvrsnom obroku s prijateljima ili dok samo posmatrate more kako mijenja svoje boje pri zalasku sunca, ispijajući čašu finog vina iz podruma zemalja svijeta kao i onih sa našeg područja.

SPA - CENTAR

Pobjegnite od stresova i naprezanja svakodnevnog života i olakšajte sebi opušteno i mirno stanje duha.

Spa je baziran na filozofiji blagostanja gdje su tijelo i duh u perfektnoj harmoniji. U Spa centru se ističu specijalno dizajnirane površine, savremene sprave i uređaji koji pružaju gostima portfolio holističke revitalizacije i tretmane detoksikacije, kao što su vrući bazeni, đakuzi, sauna, Tursko kupatilo, sobe za tretmane i zapaženi programi fototerapije i sonoterapije, ekskluzivno osmišljeni za Ānanti.

KLUB NA PLAŽI I PRIVATNA PLAŽA

Ekskluzivna privatna plaža Ananti resorta i beach club otvoreni su za naše goste u lounge zoni na obali. Nekoliko minuta u udobnom automobilu omogućiće Vam boravak na obali Budvanske rivijere i uživanje u neznom suncu i kristalno čistom moru Jadrana. Beach bar će Vam predloziti šampanjac, koktel listu i ukusna jela sa sezonskog menija.

SPECIJALNE PONUDE

Uživajte u boravku u Ānanti Resort-u, Rezidencijama i Plažnom baru i izaberite jednu od naših specijalnih ponuda – ekskluzivno kreiranu za Vas.

NEKRETNINE

Određeni broj vila je predviđen za prodaju i izdavanje.  Rezidencije su dizajnirane sa posebnom pažnjom da stvore balans i harmoniju, inspirišu da zagrlite okolinu, bogatu crnogorsku kulturu, oslobodite se, zabavite se i prepustite se našem posvećenom i pažljivom osoblju.

Svaka rezidencija ima direktan pristup objektima i servisu Ānanti Resort hotela sa 5 zvjezdica. U skladu sa condo hotel konceptom, Ānanti nudi preuzimanje bez gužve, sa menadžment timom koji u kompleksu posvećeno brine o održavanju i administraciji zahtjeva vezanih za zakup.